ثبت نام هميار دانشجويي- نيم سال تابستان

قابل توجه دانشجويان گرامي؛
 ثبت نام اوليه از متقاضيان هميار دانشجو براي سال تحصيلي 1403-1402 نيمسال تابستان (بصورت آزمايشي) از روز سه شنبه  مورخ 1402/05/17 لغايت روز يکشنبه مورخ 1402/05/22 از طريق سامانه سجاد به آدرس https://portal.saorg.ir بعمل مي آيد. دانشجويان متقاضي ثبت نام در سامانه هميار دانشجويي مي بايست با رعايت موارد ذيل ثبت نام خود را تکميل نمايند.
مرحله اول: دانشجويان گرامي در ابتدا مي بايست وارد پرتال دانشجويي سامانه سجاد شوند و سپس گزينه هميار دانشجو را انتخاب و درخواست خود را ثبت نمايند.
مرحله دوم: ثبت درخواست هميار دانشجويي براي واحد متقاضي (با عنايت به اينکه دانشگاه علوم کشاورزي و منابع طبيعي گرگان به عنوان دانشگاه پايلوت (طرح آزمايشي) مي باشد، در نيم سال تابستان سالجاري عنوان کار واحد فقط امور جاري خوابگاهها مي باشد و دانشجويان گرامي مي توانند درخواست خود را با عنوان (امور خوابگاهها) ثبت نمايند.
مرحله سوم: ثبت شماره شبا به منظور واريز مبلغ هميار دانشجويي الزامي مي باشد.
مرحله چهارم: تاييد کارشناس سامانه هميار دانشجويي و شروع به کار دانشجويان طبق عنوان کار واحد تعريف شده مي باشد.
در صورت بروز هرگونه سوال ميتوانيد با دفتر معاونت دانشجويي با شماره 32452300-017 تماس حاصل فرماييد.

معاونت دانشجويي دانشگاه

فرستنده : دفتر معاونت دانشجويي