مسابقات ورزشي گراميداشت هفته خوابگاهها

بمناسبت گراميداشت هفته خوابگاه‌ها: مسابقات ورزشي ويژه دانشجويان دختر درسالن کوثر خوابگاه حضرت زينب(س) برگزار شد.

?? به مناسبت گراميداشت هفته خوابگاه‌ها مسابقات ورزشي ويژه دانشجويان دختر دانشگاه علوم کشاورزي و منابع طبيعي گرگان در رشته‌هاي داژبال، ايروبيک ماراتن و هفت سنگ در سالن کوثر خوابگاه حضرت زينب (س) دانشگاه برگزار و تيم‌ها و نفرات برتر مشخص شدند.

?? در مسابقه داژبال که با حضور شش تيم شش نفره از دانشجويان برگزار شد، تيم‌هاي نسترن و ياس به ترتيب در رتبه‌هاي اول و دوم قرار گرفتند.

?? همچنين در مسابقات ايروبيک ماراتن که با مشارکت ?? نفر از دانشجويان برگزار شد به ترتيب مهسا وفايي، ناديا مرادي قوام، لاله حسن زاده، کيميا خبازان و مريم اصغري موفق به کسب مقام‌هاي اول تا پنجم شدند.

?? گفتني است: مسابقات هفت سنگ دانشجويان دختر نيز درحال برگزاري بوده و نتايج آن متعاقباً اعلام مي‌گردد.

فرستنده : دفتر معاونت دانشجويي

تعدادمشاهده : 361 بار